Οδηγίες παρασκευής Γαλοτυριού – Τυρί κρέμα
Οδηγίες παρασκευής Γαλοτυριού – Τυρί κρέμα Προέλευση γάλακτος: Κατά προτίμηση πρόβειο ή αιγοπρόβειο γάλα Παστερίωση του γάλακτος: Το γάλα αφού στραγγιστεί σε νάιλον πανί το οποίο κρατά όλα τα ξένα σωματίδια (σκόνη, τρίχες κλπ), ζεσταίνεται σε χαμηλή φωτιά με ταυτόχρονη ανάδευση. Μόλις φτάσει η θερμοκρασία στους 65 – 67 °C, το διατηρούμε σε αυτή για […]
Οδηγίες παρασκευής Γαλοτυριού – Τυρί κρέμα Read More »